27 20 90 66
Vesterløkken 24
Villestofte
5210 Odense NV
WEBSHOP
Gavekort til gravid massage

Gavekort til wellness massage
Gavekort til klassisk massage

Gavekort til healingsmassage
Gavekort til healing

Gavekort til clairvoyance
Gavekort til supervision
Gavekort til samtaleterapi


 

 

***
Gravid massage:

Speciel briks til gravide
med hul til maven
 

***

Healingsmassage:

Nyd en omsorgsfuld og afbalancerende healingsmassage
og få mere energi
 

***

 

Afspændingsmassage


Grounding,
kropsbevidsthed & velvære

 

***

 

Terapi:

Opnå større indsigt og afklaring
i dit liv - Kom ind til en god samtale

 

***

 

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Klinik den Hvide Lotus's Webshop v/ Camila C.S. Ottesen
 
Salgs- og leveringsbetingelser
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Klinik den Hvide Lotus's Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Klinik den Hvide Lotus's Webshop.
 
Elektroniske gavekort
For gavekort der er købt i webshoppen gælder følgende regler:
Gavekortet er gyldigt i 3 år (hvis der ikke er aftalt en tidsbegrænsning)
Der er 14 dages fortrydelsesret på kortet. Restværdien af gavekortet kan af brugeren forlanges tilbage betalt senest 1 år efter gavekortet er udløbet.
 
Fysiske gavekort
For gavekort købt ved henvendelse i butikken/klinikken gælder følgende regler:
Gavekortet er gyldigt i 3 år (medmindre der er aftalt tidsbegrænsning)
Der er 14 dages fortrydelsesret på kortet.
 
Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Klinik den Hvide Lotus's Webshop. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.
 
Leverings tidspunkt og transport
Levering af varer fra Klinik den Hvide Lotus's Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Nord/GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Klinik den Hvide Lotus's Webshop.
Dette betyder, at varene sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre på hverdage. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 5 dage. Oplyst leverings tidspunkt er vejledende og kan således fraviges.
 
Risikoen for varene
Risikoen for varer bestilt i vor webshop overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer køber sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.
 
Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Klinik den Hvide Lotus's Webshop skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til os. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Klinik den Hvide Lotus's Webshop har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Klinik den Hvide Lotus's Webshop.
 
Fortrydelsesret
Klinik den Hvide Lotus's Webshop yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal vi underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.
 
Oplysningspligt 
Aftaler (købs ordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: klinik@denhvidelotus.dk Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler email adresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
 
Pris og betaling
I Klinik den Hvide Lotus's Webshop har du mulighed for at betale med Dankort eller VISA dankort. Alle priser i Webshoppen på web-adressen http://www.denhvidelotus.dk/webshop er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
 
Gældende til Grønland og Færøerne 
Betaling finder sted ud fra Post Nord "Carry On"(Fly) gældende rater.
Klinik den Hvide Lotus
v/ Camila C. S. Ottesen

Gravid massage & Nybagt Mor massage
Klassisk massage & Wellness massage
Healing & Healingsmassage
Terapi, Supervision & Clairvoyance 
Pilates & Qigong

Adresse:
Vestergade 90
Boligpassagen
5000 Odense C

Tlf. 27209066
klinik@denhvidelotus.dk
www.denhvidelotus.dk

 
 

© Klinik den Hvide Lotus 2012 | Tlf: 27 20 90 66 | E-mail: klinik@denhvidelotus.dk | CVR nr: 2775 0524