27 20 90 66
Vesterløkken 24
Villestofte
5210 Odense NV
Menu Oversigt
Gavekort til gravid massage

Gavekort til wellness massage
Gavekort til klassisk massage

Gavekort til healingsmassage
Gavekort til healing

Gavekort til clairvoyance
Gavekort til supervision
Gavekort til samtaleterapi


 

 

***
Gravid massage:

Speciel briks til gravide
med hul til maven
 

***

Healingsmassage:

Nyd en omsorgsfuld og afbalancerende healingsmassage
og få mere energi
 

***

 

Afspændingsmassage


Grounding,
kropsbevidsthed & velvære

 

***

 

Terapi:

Opnå større indsigt og afklaring
i dit liv - Kom ind til en god samtale

 

***

 

Forsikringsselskaber har snydt gravide

 
af pressechef Bo Berendt Christensen - 28.10.2020
 
Kvinder med sundhedsforsikringer har fået afslået dækning af behandling, fordi de var gravide. Det er ulovligt – og forsikringsselskaberne vil nu stramme op.
 
Formand Tina Lambrecht (Formand for Danske Fysioterapeuter) og fysioterapeut Birthe Bonde var i går i Orientering på P1 for at fortælle om konsekvenserne af, at kvinder er blevet nægtet tilskud til behandling i forbindelse med graviditet.
En række af Danmarks største forsikringsselskaber står bag omfattende og ulovlig diskrimination af gravide kvinder med sundhedsforsikringer.
 
PFA, Topdanmark, Danica Pension, Codan, Tryg, AP Pension og Dansk Sundhedssikring har i strid med loven afvist gravide, når de har henvendt sig med smerter og skader. Det har DR afdækket.
 
”Det er dybt urimeligt, at man på den måde udelukker en gruppe mennesker fra at bruge deres forsikring. Samtidig kan det få store konsekvenser for både den enkelte og samfundet, fordi vi som fysioterapeuter kan afhjælpe rigtig mange graviditetsgener og samtidig forebygge forværringer,” siger Tina Lambrecht, som er formand for Danske Fysioterapeuter.
 
Den 27. oktober deltog hun sammen med fysioterapeut Birthe Bonde i radioprogrammet Orientering, hvor de fortalte om, hvilke konsekvenser forsikringsselskabernes diskrimination har for de gravide. Birthe Bonde modtog i 2016 Danske Fysioterapeuters pris for sit ihærdige og mangeårige arbejde med urologi og gynækologi.
 
Hør udsendelsen – indslaget starter 1:26 inde 
 
Diskrimination
Det konkrete problem er, at forsikringsselskaberne har afvist at betale for behandling af for eksempel ryg- eller bækkensmerter i forbindelse med graviditet. Det har fremgået af forsikringsbetingelserne, men er alligevel ulovligt. Det skyldes, at det er et brud på lovgivningen om ligebehandling af mænd og kvinder, når man udelukker at betale for behandling, der kun er relevant for det ene køn. Institut for Menneskerettigheder oplyser til DR, at det har været ulovligt i hvert fald siden 2005.
 
Derfor opfordrer Tina Lambrecht alle fysioterapeuter, der arbejder med gravide patienter eller som taler med patienter, de har behandlet under deres graviditet, til at gøre dem opmærksomme på den ulovlige forskelsbehandling.
 
”Der er simpelthen nogle kvinder, der er blevet snydt. Hvis vi kan hjælpe med at gøre nogen af dem opmærksomme på det, så de kan få deres tilskud, så skal vi selvfølgelig gøre det,” siger hun.
 
Selv er hun især bekymret for, at den manglende dækning kan have holdt gravide fra behandling.
 
”Det betyder, at de har måttet gennemgå en graviditet med flere smerter og med lavere funktionsniveau, end de ellers ville have haft. Endnu værre kan det betyde, at de må leve med langvarige effekter af noget, vi kunne have afhjulpet,” siger Tina Lambrecht.
 
Danske Fysioterapeuter vil kontakte forsikringsselskaberne og deres brancheorganisation, Forsikring & Pension, for at gøre opmærksom på de konsekvenser, det kan have for gravide, hvis de ikke får det tilbud, de har krav på.

________________________________________________

Artiklen er bragt hos Danske Fysioterapeuter d. 28.10.2020
www.fysio.dk
Klinik den Hvide Lotus
v/ Camila C. S. Ottesen

Gravid massage & Nybagt Mor massage
Klassisk massage & Wellness massage
Healing & Healingsmassage
Terapi, Supervision & Clairvoyance 
Pilates & Qigong

Adresse:
Vestergade 90
Boligpassagen
5000 Odense C

Tlf. 27209066
klinik@denhvidelotus.dk
www.denhvidelotus.dk

 
 

© Klinik den Hvide Lotus 2012 | Tlf: 27 20 90 66 | E-mail: klinik@denhvidelotus.dk | CVR nr: 2775 0524